ИНСТРУМЕНТИ ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ВРЕМЕТО

Колко време на ден отделяте за неща, които реално не допринасят за постигането на вашите цели и успех?  А знаете ли колко време „изхарчвате“, за проверка на пощенските си кутии, разговори с колеги, пиене на кафе или обяд? Още един въпрос – Колко често сте си казвали „Ех, да имах още 30 минути колко повече неща щях да свърша.“  А тичате ли постоянно  по задачи, които не сте искали да поемете?  
Замисляли ли сте се защо винаги сте закъснели за работа или за училище? Ще се съгласите, че не е защото Земята е решила да ви направи „на пук” и се е завъртяла доста по-бързо, особено в онези дни.
Ако сте се замисляли по тези въпроси, значи осъзнавате нуждата от управление на времето, a  с това ние можем да ви помогнем.
След преминаването на двете практически занятия по управление на времето, вие ще имате много по-ясна представа как да използвате времето   си ефективно, а именно:
Ще се научите:
·         Как да си поставяте реалистични цели?
·         Как да изработвате месечни и дневни планове.
·         Как да приоритезирате задачите си?
·         И още много….
В голямата си част сесиите представляват работа върху практически упражнения, за да може наистина да разберете как да прилагате научено в работата и личният си живот.
Лектор:
За записване и повече информация: 0896 66 77 80
Хорариум: две сесии по 2 часа
начало на часовете 18:00
Цена –  25 лв.