ДЯСНАТА РЪКА НА ШЕФА

Представяме ви най-новия ни тренинг 

Дясната ръка на шефа (Професионалният бизнес асистент )

Тренинга е разработен на база дългогодишния практически бизнес опит на тренерите от екипа на “UP”  и ще включва следните теми:

Управление на времето и обща офис организация

Защо сме го включили? Въпреки преимуществата на управление на времето, много служители не го практикуват, като причините може да са:

  • Не са запознати с методите и техниките за управление на времето
  • Твърде мързеливи са, за да планират;
  • Харесва им тръпката от кратките срокове

Управление на информацията

Защо сме го включили? Основната идея на този модул е, че информацията е ресурс, който става все по-ценен за мениджърите от всички управленски нива. Както и другите ресурси информацията трябва да бъде управлявана.

Финанси за нефинансисти

Защо сме го включили? Дейностите консумират ресурси, а зад тях стоят стойности и разходи. Добрият Личен асистент, трябва да разбира принципите, чрез които се изготвя финансовата информация, за да може да бъде в максимална полза на мениджъра си.

Работа с персонал

Защо сме го включили? Всичко, което постигат хората, зависи от тяхната ефективна работа с колеги , която от своя страна е един от най-трудните аспекти на бизнес средата. Професионалният Личен асистент трябва да може да разбира от поведението, комуникацията на работното място, мотивацията на персонала, за да бъде максимално полезен за своя мениджър.

Основи на маркетинга

Защо сме го включили? Маркетинга си остава основна функция за всеки бизнес, независимо дали икономическите времена са лоши или добри. Определянето и задоволяването на нуждите на клиентите чрез продукти, които имат стойност и са достъпни, и чийто характеристики са ясно комуникирани е основната цел на всеки бизнес.

Бизнес етикет

Защо сме го включили? По време на този модул ще разискваме и практикуваме начините, по които могат да се избягват дилемите на етикета;
Допълнителни модули
  1. Умения за комуникация: Вербална включително и писмена, невербална – език на тялото и лицево изражение;
  2. Асертивно поведение и управление на стреса: Техники за демонстриране на уважение към себе си и другите; Техники за справяне със стреса на работното място
  3. Мотивация: Собствена и на другите;
Обучението ще се проведе от  тренери, със задълбочени практически опит и знания в сферите на бизнеса, психологията и общуването;  

Общ брой часове: 50 часа
Форма на обучение: съботно/неделна
Минимална бройка за започване на група 10 човека максимална 16.

ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ПОЗВЪНЕТЕ НА
ТЕЛЕФОН 0896 66 77 80

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *